Een nieuwe badkamerEen nieuwe badkamer

Lees in deze blog over de nieuwste badkamertrends. Nu is de mode zo mooi, zodra je het ziet hoop je dat het zo zal blijven. De badkamers van nu hebben de prachtige balans tussen strakke lijnen en speels hout. Nu zijn strakke lijnen in een badkamer niet te voorkomen, denk aan de voegen in de tegels. Hout aan de badkamer toevoegen bij die strakke lijnen geeft een prachtig effect.

Geen strakke meubels

De tijd dat badkamermeubels gelamineerd of geplastificeerd zijn is gelukkig voorbij. Badkamers waren teveel van hetzelfde. Nu zijn de badkamermeubels van blank hout zodat je de knoesten en nerven in het hout ziet. Zo is ieder meubel uniek in z’n soort, want niet iedere boom is identiek gevormd. Dat speelse hout staat dan in een badkamer waar alles strak is. Hout in de badkamer toevoegen is een goed idee. Wat enkel rest is de vraag wat voor meubel? Mocht er weinig plaats zijn, ideaal is dan een kolomkast. Zo’n kast vraagt weinig vloerruimte maar heeft van de vloer tot tegen het plafond handige opbergvakken voor handdoeken en flessen shampoo en zeep. Naar schatting heeft een kolomkast een stukje vloer nodig van 40 X 60 cm., en zoveel ruimte is er te vinden.

Veel moois te vinden

Online zijn de badkamermeubels goed te bekijken. De één is nog stijlvoller dan de ander, en veel houten badkamermeubels zijn te verkrijgen als set. Dus een volledige nieuwe badkamer, of starters die nog geen inboedel hebben, is zo mooi in te richten en dit door blank hout in badkamer toevoegen. Bijpassende accessoires, zoals een wasmand, is makkelijk te vinden omdat naturel kleuren goed zijn te combineren. De badkamer is vandaag de dag makkelijk aan te kleden en in te richten, hout in badkamer toevoegen is een aanrader wat voor badkamer je ook hebt.

Door Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *