entresolvloerentresolvloer

Groei van het bedrijf is natuurlijk hartstikke mooi, maar dit zorgt er ook voor dat je steeds meer ruimte nodig gaat hebben. Meer orders betekent meer producten die je nodig hebt om deze orders te vervullen en dus meer ruimte om de producten te kunnen opslaan. Je wilt immers niet een klant moeten afslaan, omdat je het product niet in huis hebt. En duurt het bestellen te lang? Dan is de kans groot dat ze bij de concurrent gaan kijken of die het wel heeft. Een magazijn met genoeg ruimte is daarom van essentieel belang. Wanneer je niet meer de breedte, maar wel de hoogte in kan, kun je dit met een entresolvloer veilig, gemakkelijk en laag in de kost voor elkaar krijgen.

Extra ruimte voor ieder magazijn

Een entresolvloer wordt veelal ook wel een verdiepingsvloer genoemd. In beide gevallen doen deze vloeren precies hetzelfde, namelijk het creëren van extra vloeroppervlak voor jouw magazijn. In een magazijn heb je natuurlijk een hoop ruimte, maar niet elk magazijn of iedere dienstverlening is geschikt om alsmaar met eindeloze stellages de hoogte in te gaan. Een verdiepingsvloer is hiervoor dan de ideale oplossing.

Met het plaatsen van deze vloeren ontstaat er namelijk een geheel nieuwe tussenverdieping. Dit zonder dat het nodig is om te verbouwen. De vloeren worden namelijk direct boven de al bestaande vloer geplaatst. Hiervoor is er geen sloop- of breekwerk nodig, net zo min als dat er gehele funderingen gestort moeten worden. Het geheel aan ijzeren palen zorgt er namelijk voor dat alles ontzettend stevig blijft staan. Daarnaast kan het geheel tot welk enkele duizenden kilo’s gewicht per vierkante meters dragen.

magazijn
Je magazijn uitbreiden met entresolvloeren

Waarvoor is een entresolvloer geschikt?

Deze vloeren zijn zeer breed inzetbaar. Er zijn vele branches waarvoor het geschikt is. Als we gaan kijken naar magazijnwerk, is natuurlijk het opbergen van spullen het eerste wat in je op komt. Door de hoge belastbaarheid van de materialen is het mogelijk om grote en zware stellages, met net zulke zware producten hier bovenop te plaatsen. Dit kan allemaal zonder dat de verdiepingsvloer ook maar enige kick geeft.

Daarnaast is het ook mogelijk om complete kantoorunits te plaatsen in de magazijnen. Met deze vloeren creëer je hier eenvoudig de ruimte voor, waar het eerst niet mogelijk was om een kantoorunit te plaatsen. Zo creëer je niet alleen meer ruimte, maar maak je het werk ook nog eens veel efficiënter. Bron: https://www.twinfloor.nl/

Door Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *