stalen spiltrapstalen spiltrap

Heb je weleens nagedacht over de vluchtroutes van je bedrijfspand en hoe jouw personeel zo snel mogelijk het pand dient te verlaten? Overweeg om een brandtrap aan te schaffen. Een brandtrap is een erg belangrijk onderdeel om de veiligheid van jouw bedrijfspand te waarborgen. Door het gebruik van een brandtrap kan iedereen razendsnel het pand verlaten. In deze blog lichten we toe hoe je de beste brandtrap kiest en zetten we de voordelen op een rijtje. 

Voordelen brandtrap bedrijfspand

Het grote voordeel van een brandtrap is dat het een erg stabiele trap is. Door deze eigenschap zie je vaak brandtrappen bij grote panden. Een brandtrap kun je volledig op maat laten ontwerpen en produceren, zodat je altijd een trap hebt die past bij jouw situatie. Om ervoor te zorgen dat niemand van de trap valt, kun je ervoor kiezen om een kooi om de brandtrap te plaatsen. Het is de ideale oplossing indien je te maken hebt met hoge bedrijfspanden en mensen die last hebben van hoogtevrees. Je verhoogt hiermee de veiligheid voor je medewerkers.

Voordelen brandtrap 

  • Je kunt in de toekomst extra lagen toevoegen
  • De trap is volledig op maat beschikbaar 
  • Er zijn tal van mogelijkheden omtrent het design
  • De brandtrap is uitermate geschikt om grote groepen mensen snel te verplaatsen
  • Je waarborgt de veiligheid door het gebruik van een kooi om de trap
  • De brandtrap is onderhoudsarm en uiterst betrouwbaar
  • De trap is een echte eyecatcher door haar robuuste uitstraling
  • Je kunt zware voorwerpen eenvoudig verplaatsen door het gebruik van de trap
brandtrap
Op zoek naar een brandtrap?

Tal van mogelijkheden

Elke trap heeft zijn eigen voordelen. Wist je dat er verschillende brandtrappen zijn? Je kunt kiezen voor een rechte stalen brandtrap of een stalen spiltrap. Als je ruimte wil besparen dan is de stalen spiltrap een uitkomst, door de spil neemt de brandtrap weinig ruimte in te beslag. Daarnaast biedt het een unieke uitstraling bij panden. Een spiltrap is al mogelijk bij in een ruimte van 1,5 meter.

Een brandtrap voor jou

Ben je benieuwd of een brandtrap geschikt is voor jouw bedrijf en wil je graag persoonlijk advies? Spiltrapcentrum helpt je graag. Het bedrijf is gespecialiseerd in spiltrappen en levert brandtrappen in verschillende soorten en maten.

Door Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *