HelmenHelmen

In de jaren 80 werd VCA bedacht: Veiligheid, milieu en gezondheid Checklist Aannemers. Inmiddels is VCA in tientallen sectoren de norm. VCA heeft een enorme bijdrage geleverd aan de veiligheid en het terugdringen van werkongevallen. Is het voor jou een goed idee om een VCA cursus te volgen? Zeker. Hierbij 3 redenen voor het volgen van een VCA cursus.

Je VCA halen is vaak verplicht

Omdat VCA zo belangrijk is wordt het hebben van een geldig VCA certificaat door vrijwel alle werkgevers in VCA sectoren verplicht. De kans is dus heel groot dat dit ook voor jou geldt. Zonder VCA certificaat zul je op een andere manier moeten aantonen dat je over voldoende kennis beschikt op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dat kan behoorlijk lastig worden. Kun je dit niet aantonen, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Volg een VCA cursus en haal je VCA. Zo weet je zeker dat je geen problemen krijgt.

De cursus is de perfecte manier om je voor te bereiden

Wanneer je jouw VCA moet halen, wil je natuurlijk dat je direct slaagt. Een VCA cursus volgen is de beste manier om hiervoor te zorgen. Je kunt zelfstandig leren voor je VCA examen. Maar welke zekerheid biedt dit? Wanneer je een VCA cursus volgt weet je zeker dat alle benodigde stof wordt behandeld. Bovendien kun je altijd vragen stellen én word je goed voorbereid door het maken van een proefexamen.

Safety
Een VCA cursus volgen.

Het helpt je om de best mogelijke medewerker te zijn

VCA heeft zijn waarde bewezen. De kennis die je opdoet bij een VCA cursus draag je elke dag met je mee. Het helpt je om de best mogelijke medewerker te zijn. Je zult in alle situaties beter in staat zijn om de juiste keuzes te maken met het oog op jouw veiligheid en die van anderen.

Schrijf je in voor een VCA cursus van ARBO centrum

Wil jij je VCA halen? Kies dan voor een VCA cursus van ARBO centrum. Onze cursisten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Bovendien kennen zij een slagingspercentage van meer dan 95%. ARBO centrum heeft vestigingen door heel het land, dus ook bij jou in de buurt.

Door Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *