LasergraverenLasergraveren

Het is nu makkelijker en betaalbaarder dan ooit om te lasergraveren vanuit uw huis of kantoor. Ooit was lasergraveren uitsluitend voorbehouden aan industriële fabrikanten, maar nu is lasergraveren een algemeen en steeds meer gebruikt hulpmiddel voor kleine bedrijven, product ontwerpers, makers en hobbyisten.

In sommige gevallen is de kans groot dat een lasergravure de meest voordelige technologie is voor uw behoeften. Dus voordat u uw portemonnee trekt, wilt u misschien even rondkijken in deze tuin van top laser graveurs om te zien welk apparaat het beste bij u past.

De beste laser snijder kopen

Als u een budget hebt en voor het eerst op lasergraveer avontuur gaat, kunt u de Ortur Laser Master 2 overwegen. Het is een eenvoudige, effectieve machine die wordt verkocht in drie laser sterkten, dus afhankelijk van wat u ermee wilt doen, hoeft u misschien niet zoveel uit te geven als u denkt. De Laser Master gebruikt een diodelaser, wat niet ideaal is voor zwaar snijwerk. Daarvoor moet u kijken naar de CO₂-laserapparaten op de lijst.

Eén zo’n CO₂-laser is de 40 Watt van OMTech. Met een garantie van 2 jaar is het een betaalbare en minder riskante toegang tot het krachtige potentieel van CO₂-lasers. De OMTech 40 Watt zou ongeveer 1.000 tot 1.300 uur moeten meegaan voordat de CO₂-laserbuis moet worden onderhouden of vervangen. Zoals bij elke CO₂-laser moet u rekening houden met lange termijn kosten voor verbruiksartikelen zoals de laserbuis.

De 3 beste budget laser graveurs van 2022

Als geld niet zo’n grote belemmering voor u is, dan zal de oogstrelende Glowforge Plus zeker indruk maken, maar wij denken dat de Flux Beamo een betere prijs kwaliteitverhouding biedt. Hij is ook duur met iets minder dan $2.300, en hoewel hij niet perfect is, biedt hij het complete pakket voor beginners. Dit omvat betere veiligheidsvoorzieningen en een gebruiksgemak waar goedkopere concurrenten niet aan kunnen tippen. De Beam Studio software valt vaak bijzonder goed in de smaak.


Kijk hier voor de beste laser graveermachine met een zeer snelle productie snelheid echter tegen een hoger budget.

Door Freek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *